![]() |
| Miss_Admin |
İsmarıc #1
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Bu gün həyatında hansı müsbət hal yaşanib? |
| sTaTiC_x_DeAtH |
İsmarıc #2
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1241 Qeydiyyat tarixi: 2.02.2010 ICQ:-- |
bu gun.......... yox hele musbetlik bir wey yoxdu....... a yo var,bir dostum var,xetrine deymiwdim,sonda geri qaytarmagi bacardim....... Allahima wukur..... o dogurdan mene cox komek olur,coxlu xeyirli meslehetler verir..... ama men bira wuluqluq eledim,ondan bir soz gizletmeye caliwdim..... Ama yene de cox wukur........... |
| Droplet |
İsmarıc #3
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Bu gun oxudugum eserin qehremanlarini bir az daha yaxshi anladim. Duzu men hemishe ozumu esas qehramanlarin yerine qoyuram ve emin oluramki men onlarin etdiyini etmerem, bir az daha ferqli. Amma bu gun qadin obrazinin yashadigi cetinliyi, bunun qarshisinda ancaq bele etmeyin gerekdiyini anladim. Bu menimcun musbet haldi.. -------------------- |
| Miss_Admin |
İsmarıc #4
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Bu gun ozumu basdan ayaga deyisdim...Menevi menada.Bilmirem nece neticelenecek.Amma her halda bu bu gun yasadigim en musbet haldi... |
| Aze Boy |
İsmarıc #5
|
| Forumda Yeni
men optimist insanam,pis bir shey olsa bele onda duz axtarmaga calisiram, bu gun yaxsidan cox pis hadise olub heyatimda, lakin her pis gunun bir yaxsi gunu olur,sadece zaman... |
| aries_19 |
İsmarıc #6
|
| Forumda Yeni
hec yaxsi hadise olubmu ki? Allah pisden qorusun yaxsisini istemirem |
| Miss_Admin |
İsmarıc #7
|
| Forumda Yeni
Bu gun birini gordum.Saymazyana otub kecdim.Evvelki qarsilasmalardan ferqli olaraq hec ureyim de agrimadi,hec vecime de olmadi.Ehemiyyetsiz biri oldugunu derk etdim.Eminem ki bu bugun heyatimda yasadigim en musbet hal olacaq... |
| sTaTiC_x_DeAtH |
İsmarıc #8
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1241 Qeydiyyat tarixi: 2.02.2010 ICQ:-- |
BUGUN MUSBET HAL HELEMKI YAWANMAYIB AMA AXWAM YAWANACAQ!!! ))))CUNKI PAPAQ ATMAGA CIXACAAAAAAMMMM!!!1 |
| avtosh_227 |
İsmarıc #9
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 406 Qeydiyyat tarixi: 2.01.2010 ICQ:-- |
hele seher indi acilib daa.qoy bir gunum kesin deyerem:)) |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #10
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Bu gun yaxsi hec ne olmayib desem yanilmaram. Ruhi veziyyetim hec urek acan deyil. -------------------- ![]() |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #11
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Bu gun musbet hesab edeceyim hadise cox sevdiyim insanin mene nece az deyer verdiyini derk etmeyim oldu. Hal hazirda cox uzulsem de heqiqeti derk etmek bu gunum ucun musbet haldi. He 1 de hec xosum gelmeyen birinden canimi qurtardim. Xowbextlikden bu onun isteyi ile oldu. -------------------- ![]() |
| Miss_Mid |
İsmarıc #12
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 332 Qeydiyyat tarixi: 8.08.2009 ICQ:-- |
Bu gun musbet hal saya bileceyim hec ne olmayib... -------------------- ![]() |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #13
|
| Forumda Yeni
Artiq 1 heftediki ureyden gulmurem... Urekden sevineceyim hecne olmur... |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #14
|
| Forumda Yeni
ne musbet menfiden yazin ee )) |
| Rain-Cool |
İsmarıc #15
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
sen sende gunahkar ki menfi oldu ( -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| Droplet |
İsmarıc #16
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Bacım Türkiyədən sağ-salamat qayıtdı.. a to, qorxurdum onun olduğu təyyarəyə nəsə olar.. belə.) -------------------- |
| _O_Gozler |
İsmarıc #17
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
menfi oldu.......... -------------------- :). |
| Rain-Cool |
İsmarıc #18
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
menfi ,, kak vseqda -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| ReLigious_GirL |
İsmarıc #19
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 376 Qeydiyyat tarixi: 25.02.2010 ICQ:-- |
Niwan gunumuzu teyin eledik..:)) -------------------- ....:::: ::::: ::::.... |
| black_CHERRY |
İsmarıc #20
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
ReLigious_GirL, ay tebrik edirem!Allah xowbext elesin))) -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
![]() |