![]() |
| Droplet |
İsmarıc #21
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
P.S I Love You pis deyil, amma kitabi daha yaxshidi.. En son izlediyim Pomni menya, esas rolda Edvard Pettinson, maraqli movzusu var, diger filmlerden ferqli olaraq menalidi.. -------------------- |
| l_nur |
İsmarıc #22
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
En son baxdigim film Fantastic Dortlu |
| ReLigious_GirL |
İsmarıc #23
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 376 Qeydiyyat tarixi: 25.02.2010 ICQ:-- |
Chernobil haqqinda senedli filme baxdim... -------------------- ....:::: ::::: ::::.... |
| elmir |
İsmarıc #24
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 173 Qeydiyyat tarixi: 4.07.2009 ICQ:-- |
Gladyator filmi.. -------------------- ![]() |
| Niqulya |
İsmarıc #25
|
![]() Aktiv Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 51 Qeydiyyat tarixi: 29.07.2009 ICQ:-- |
Axirinci defe dunen Twilight ve New Moon-a dalbadal baxmisham...gozlerim agriyirdi uje dunen -------------------- ............* ...* ........*..lovel...* .....*..lovelovelo...* ...*..lovelovelove....* ..*.lovelovelovelove...*................*....* .*..lovelovelovelovelo...*.........*..lovel....* *..lovelovelovelovelove...*......*..lovelovelo.* *.. lovelovelovelovelove...*....*...lovelovelo.* .*..lovelovelovelovelove...*..*...lovelovelo...* ..*...lovelovelovelovelove..*...lovelovelo...* ...*....lovelovelolovelovelovelovelovelo...* .....*....lovelovelovelovelovelovelov...* ........*....lovelovelovelovelovelo...* ...........*....lovelovelovelove...* ...............*...lovelovelo....* ..................*..lovelo...* .....................*.....* ......................*..* .......................* |
| elmir |
İsmarıc #26
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 173 Qeydiyyat tarixi: 4.07.2009 ICQ:-- |
Dünən Dünyanın durduğu gün filminə baxdım.Ancaq o qədərdə xoşum gəlmədi...Ən Çox xoşladığım filmlər Ghost Ship,Race to wich Mountain və 1408 filmidir... -------------------- ![]() |
| avtosh_227 |
İsmarıc #27
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 406 Qeydiyyat tarixi: 2.01.2010 ICQ:-- |
dunen 5-10 deqiqe aski memnu kinosuna abxdim sonra yatdim. |
| elmir |
İsmarıc #28
|
![]() Super Aktiv
Bugün rus dilində Zvonok filminə baxdım.Çox qorxunc idi.Kim istəyrisə,Həmin Zvonok filmini sayta upload edə bilərəm.. -------------------- ![]() |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #29
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Mende vaxt yoxdu deye kinoya baxa bilmirem axirinci defede baxdigim kino yadimdan cixib ((( |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #30
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Zamir is adami oldun beledi de deyrem.)))) Axrinci kinoya dunen baxmisam.Angle of love. Lezet eledi. -------------------- ![]() |
| sTaTiC_x_DeAtH |
İsmarıc #31
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1241 Qeydiyyat tarixi: 2.02.2010 ICQ:-- |
dunen weytanin qicin qirib bi seriala baxdim... uluwum de o kinonun sevir disen... kino GoNulcelendi diyesen... hmm gewey kinodu..ama her defe vaxtim yoxdu baxmaga... indise hazirlawiram bi bedii kino var geweydi... StEP UP ThE StrEEt.... |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #32
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Coxdandi hec neye baxmiram ee.((( -------------------- ![]() |
| Start |
İsmarıc #33
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 373 Qeydiyyat tarixi: 11.12.2009 ICQ:-- |
dunen Iblis Prado geyninire baxdim, efiiirdi eee |
| sTaTiC_x_DeAtH |
İsmarıc #34
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1241 Qeydiyyat tarixi: 2.02.2010 ICQ:-- |
gece baxdim.... ThE TrAiN..... BiRaz xowuma geldi... ele de ureyim getmedi yani.... |
| jenny |
İsmarıc #35
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 19 Qeydiyyat tarixi: 31.10.2010 ICQ:-- |
en son baxdigim kino We are family |
| Droplet |
İsmarıc #36
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Moi straşnıye snı. Belə pis deyildi..) -------------------- |
![]() |