![]() |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #61
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 501 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
Cuneyt Ergun - Bilinmeyen saati uygulamasi -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| _O_Gozler |
İsmarıc #62
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 439 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
Ayka-Ay Cuneyt Ergun - Bilinmeyen saati uygulamasi Ele mende ona qulaq asdim hemde klipine baxdim eladi eee klipide))) -------------------- :). |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #63
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 501 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
_O_Gozler aha super klipdi,musiqiside super -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| _O_Gozler |
İsmarıc #64
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 439 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
Ayka-Ay aha super klipdi,musiqiside super Budeq bax ona qulaq asiram ee ela mahnidi ))) -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #65
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
h.o.s.t-hekayem) |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #66
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
H.O.S.T-Hekayem. Ela mahnidi. -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| LEA_94 |
İsmarıc #67
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
maNga_fanatka, aha duzdu)menimde xowuma gelir) |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #68
|
![]() Adminstrator
Reputasiya: 8 ![]() Qrupu: Adminstrator İsmaric sayı: 1221 Qeydiyyat tarixi: 1.01.2010 ICQ:-- |
Natavan Həbibi - Öyrəşdirdin (ft. Əfqan) indi ve en son dinlediyim (( -------------------- Gecələr mənə dikilən o gözlərə hey baxıram Açılan sabah yazılır bu sözlərə ki, heç də yanmıram, Heç utanmıram Çıx günəş, qurut. Bu yanağıma yaş toxunur Ürəyim yanır, bilirəm yenə də Onu görənə, onu sevənə min əziyyət var Dəli kimiyəm, yenə düşürəm yollarına Axı bilirəm, onu sevirəm bir həqiqət var Yenə gedirəm mənə açılan qollarına Göz bəbəklərinin də gecələr kimi qapqara olduğunu, Ay İşiğinin pəncərədə yatmağını nə qədər çox sevdiyini, Sənsizliyin və səssizliyin necə çətin olduğunu, Axı sən hardan biləsən...? |
| Rain-Cool |
İsmarıc #69
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 182 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
YOLA_DEVAM Natavan Həbibi - Öyrəşdirdin (ft. Əfqan)indi ve en son dinlediyim (( son defe he ? -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| Shadow |
İsmarıc #70
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
sagopa kajmer - galiba (orj. version), insafa gel.. -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #71
|
![]() Adminstrator
Reputasiya: 8 ![]() Qrupu: Adminstrator İsmaric sayı: 1221 Qeydiyyat tarixi: 1.01.2010 ICQ:-- |
Rain-Cool son defe he ? he dayanmadan bu gun bu mahniya qulaq asdim -------------------- Gecələr mənə dikilən o gözlərə hey baxıram Açılan sabah yazılır bu sözlərə ki, heç də yanmıram, Heç utanmıram Çıx günəş, qurut. Bu yanağıma yaş toxunur Ürəyim yanır, bilirəm yenə də Onu görənə, onu sevənə min əziyyət var Dəli kimiyəm, yenə düşürəm yollarına Axı bilirəm, onu sevirəm bir həqiqət var Yenə gedirəm mənə açılan qollarına Göz bəbəklərinin də gecələr kimi qapqara olduğunu, Ay İşiğinin pəncərədə yatmağını nə qədər çox sevdiyini, Sənsizliyin və səssizliyin necə çətin olduğunu, Axı sən hardan biləsən...? |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #72
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 987 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
Ajda pekkan - Yakar gecerim.... 2 gundu bu mahniyla yatib dururam -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| Sagokolik |
İsmarıc #73
|
| Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
roya -xatireler -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| _O_Gozler |
İsmarıc #74
|
![]() Əməkdar Forumçu
Host baw rolda ozum (Qaraqan) --- ilk defedr hostun mahnisina ba$dan ayaqa kimi qulaq asram..... -------------------- :). |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #75
|
![]() Adminstrator
Röya - Sevgim -------------------- Gecələr mənə dikilən o gözlərə hey baxıram Açılan sabah yazılır bu sözlərə ki, heç də yanmıram, Heç utanmıram Çıx günəş, qurut. Bu yanağıma yaş toxunur Ürəyim yanır, bilirəm yenə də Onu görənə, onu sevənə min əziyyət var Dəli kimiyəm, yenə düşürəm yollarına Axı bilirəm, onu sevirəm bir həqiqət var Yenə gedirəm mənə açılan qollarına Göz bəbəklərinin də gecələr kimi qapqara olduğunu, Ay İşiğinin pəncərədə yatmağını nə qədər çox sevdiyini, Sənsizliyin və səssizliyin necə çətin olduğunu, Axı sən hardan biləsən...? |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #76
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 124 Qeydiyyat tarixi: 5.01.2010 ICQ:-- |
host-hekayem |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #77
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 987 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
SERDAR ORTAC -iki kalp ... -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| Sagokolik |
İsmarıc #78
|
| Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
ozcan deniz --don desem -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #79
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 124 Qeydiyyat tarixi: 5.01.2010 ICQ:-- |
hancer |
![]() |