![]() |
| Aze Boy |
İsmarıc #1
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Ədəbiyyatımız gec tanınmış lakin çox sevilən bir nümayəndəsi,Baba Pünhan... Onu poeziyası,biliklərimiz və paylaşmağ istədiklərimiz... ![]() Filansız bilinir... Dəyişib dövr nə arvad, nə də ki, qız bilinir, Necə Avropa girib şüura amansız bilinir. Sizə şalvar yaraşırsa, bizə şalvar yapışır, Odu ki, bizdə tumannıyla, tumansız bilinir. Bir müqəddəs gəlişin çoxları hiss etmədədir, Nə iman sahibi çünki, nə imansız bilinir. Ulu Xankənd ilə Başkənd ABŞ-ın kəndləridir. Yəni Buşkənddi hər iksi, bu yalansız bilinir. Gövdəsindən görünür ki, kökü yandan su içir, KölgəsindГ¤ oturanlar isə, yansız bilinir. Bizə bir toy tutulub ki, səsi axırda çıxar, Çalanı köhnə çalandır bu çalansız bilinir. Gedib Avropada əxlaqımızı dəfn elədik, İndi statusumuz şəkkü filansız bilinir. ÇıxginГ¤n gəzməyə bir yay günü "Tarqovi"ya sən, Burda əttövbə müsəlmanla fransız bilinir. Yığışır hamı bu torpağa qiyamət gününə, Olacaq sorğu-sual, Pünhan, amansız bilinir. |
| l_nur |
İsmarıc #2
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
indi bilmirem ne yazim ne yazmaliyig ki? |
| Musicl |
İsmarıc #3
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 8 Qeydiyyat tarixi: 29.09.2010 ICQ:-- |
men hele bele savadsiz yazilan werh gormemiwdim Baba Punhana sitat getirmek mumkun deyil,sadece weirlerini oxumaq lazimdir |
| padshah |
İsmarıc #4
|
| Forumda Yeni
esl zemane adamlarina heser olunub bu sher.ama farslar demishken cifayda |
| jenny |
İsmarıc #5
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 19 Qeydiyyat tarixi: 31.10.2010 ICQ:-- |
Ağlamağım var, gözəlim Nə işim var, na evim var, nə bağım var gözəlim, Nə pulum var, nə ətim var, nə yağım var gözəlim, Demə ki, yoxdu bağım mən tərəvəzdən kasıbam, Kabinetlərdə kudum, balqabağım var gözəlim. Neynirəm mən maşını gərçi məni dərd aparır, Əlli dörd at gücünə tən ayağım var gözəlim. Mənə tən eyləmə ki, evdə çırağım yoxdur, Vacib oldur ki, dənizdə "Çırağ"ım var gözəlim. Nə olar ki, Bakıya erməni təşrif buyurub, Erməniynən axı burda calağım var gözəlim. Məni toy məclisinə bir hacı dəvət elədi, Dedi "şollar" şüşəsində arağım var gözəlim. Bədgüman olma ki, dəryaya gedərsəm quruyar, Çünki dərya qədəri ağlamağım var gözəlim. Yedilər, qoymadılar ortada bir şey qalsın, İncimə söyləsəm ancaq qırağım var gözəlim. Saçım ağ, saqqalım ağ, neynirəm ölsəm kəfəni, Bəxti-Pünhanə sevin, pulsuz ağım var gözəlim. |
| Shadow |
İsmarıc #6
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
-------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
![]() |