![]() |
| black_CHERRY |
İsmarıc #21
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
_O_Gozler Hmm menim mktbde bir 1 aprel birdeki 6 aprel yadimdan cixmayacqq cixada bilemz cixsaaa bash bawimi ezecek eee nice qorxma yadunnan cixsa men sene gizlince yadiva salaram)))) -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| _O_Gozler |
İsmarıc #22
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
black_CHERRY nice qorxma yadunnan cixsa men sene gizlince yadiva salaram)))) Sakit-de haa he4 kes ewitmesin wwwww sakit ewitmedin sakit!! soz 4atmir ee bir az da qiwqirrr qiwqir goreyyy -------------------- :). |
| black_CHERRY |
İsmarıc #23
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
_O_Gozler Sakit-de haa he4 kes ewitmesin wwwww sakit ewitmedin sakit!! soz 4atmir ee bir az da qiwqirrr qiwqir goreyyy bash hedabe didim axi gizlince! -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| _O_Gozler |
İsmarıc #24
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
black_CHERRY hedabe didim axi gizlince ok baxx gelen ayin 6 si yadima sall aaa... onsuzda yadimdan cixmayacaq yenede...!! -------------------- :). |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #25
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
menim son zengim =) lap axirda cox kovreldik=) birde mektebe getdi yohdu=) ama inwALLAHki her birimiz Telebe adiyla mellimlerimizin bawini uca ederik=) -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| Sagokolik |
İsmarıc #26
|
| Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
menim son zengim 2009da olub,hec yeri yoxidi,maraqsiz kecmisdi,hem de sinif rehberimle dalawmisdim -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #27
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 124 Qeydiyyat tarixi: 5.01.2010 ICQ:-- |
hele var menim son zengime |
![]() |