![]() |
| Capitol |
İsmarıc #1
|
![]() Administrator
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Adminstrator İsmaric sayı: 231 Qeydiyyat tarixi: 1.04.2009 ICQ:-- |
Axundov kitabxanasina facebook demək olar. Çünki tələbələrin əksəriyyəti oraya kitab oxumağa deyil, tanışlıqa gedirlər. BUna necə baxırsınız? -------------------- ![]() |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #2
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Ay Zulu ele deyil axi. MEn Axondova cox gedirem amma hec vaxt meqsedim tanisliq olmur.Duzdu kitab da oxumuram. Sadece ozume lazim olan edebiyyati tapib ksereks eleyib evde oxuyuram. Cox insan arasinda fikrimi cemleyib ders oxumaq menlik deyil. Taniw olmaga geldikde ise, mence Axundovda taniw olmaq Facebookda tan;. olmaqdan yaxsidi. Hec olmasa sorusanda deyirsen ikimiz de ders oxuyurduq tesadufen taniw olduq. Gel face-de taniwliligi camahate basa sal da. -------------------- ![]() |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #3
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Ay Zulu dediyini eledinde Gulush_bdu cirildim ee gulmeyden Menim Axundovda qeydiyyatim var darixanda dostumla gedirem ora gozlesmeye |
| Capitol |
İsmarıc #4
|
![]() Administrator
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Adminstrator İsmaric sayı: 231 Qeydiyyat tarixi: 1.04.2009 ICQ:-- |
Gulush_bdu, Hamiya aid elemedim, ama ekseriyyet beledi. YOLA_DEVAM, vaxt tapib gederiy -------------------- ![]() |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #5
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Capitol, Duz deyirsn ay Zulu menim basim ele qarisir ki tozlu kataloqlarda eselenmeye. Basimi qaldirib cahamatin ne elediyini de gormurem. Bu defe gedende nezere alacam burda yazilanlari. -------------------- ![]() |
| MANGA |
İsmarıc #6
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 232 Qeydiyyat tarixi: 25.06.2009 ICQ:-- |
Hecne basa dusmedim |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #7
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Capitol He yee Zulu seni bilmirem gemin qeydiyyatim var ora gedecem qiz tutmaga MANGA Qaqas Bakida Axundov adina kitabxana var en Boyuk kitabxanadi Ora gedenlerin 80%-i kitab oxumaga getmir qiz tutmaga qiznan gozlesmeye tanismaga gedir ))) |
| MANGA |
İsmarıc #8
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 232 Qeydiyyat tarixi: 25.06.2009 ICQ:-- |
YOLA_DEVAM MANGA Qaqas Bakida Axundov adina kitabxana var en Boyuk kitabxanadi Ora gedenlerin 80%-i kitab oxumaga getmir qiz tutmaga qiznan gozlesmeye tanismaga gedir ))) |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #9
|
| Miss Admin
YOLA_DEVAM Zamir usagi pis oyretme. Ulkere diyecem o 80%-in gozune qurgusun toksun. -------------------- ![]() |
| Capitol |
İsmarıc #10
|
![]() Administrator
Gulush_bdu, -------------------- ![]() |
| MANGA |
İsmarıc #11
|
![]() Super Aktiv
Gulush_bdu Zamir usagi pis oyretme. Ulkere diyecem o 80%-in gozune qurgusun toksun. Ne pis oyretme eksine xeyri olur))))))) |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #12
|
| Miss Admin
MANGA Ne pis oyretme eksine xeyri olur))))))) Bildim ele senin de ureyinden olacaq. -------------------- ![]() |
| MANGA |
İsmarıc #13
|
![]() Super Aktiv
Gulush_bdu Bildim ele senin de ureyinden olacaq. |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #14
|
| Forumda Yeni
Gulush_bdu Ay Gulus demisemde Gozume qurgusun deyirsen ee kislotada tokseler xeyri yoxdu k stati seher orda idim kitab oxumaq evezine qizlarnan sohbet eledim geldim |
| sTaTiC_x_DeAtH |
İsmarıc #15
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1241 Qeydiyyat tarixi: 2.02.2010 ICQ:-- |
men bele bi hadiseye rast gelmemiwem.... men Axundov kitabxanasina stalova dierdim,men ora gedende kitab oxumaqdan cox yimey yiyirem...))) kitab oxuyanda neyse yimeyden xowum gelir.... en cox da kanfet yiyirem..... taniwliq beke bawqalari ucundu.... ne bilim..... yene diyirem rast gelmemiwem..... |
| Miss_Mid |
İsmarıc #16
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 332 Qeydiyyat tarixi: 8.08.2009 ICQ:-- |
Bu fikir Zuluden cixib 100%... Zamir dunen ordaydin da.hele bir mene de sms yazmisdin ki gulnar bilirsen indi hardayam? Ne deyim...Bas veren her seye normal baxiram daha=) -------------------- ![]() |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #17
|
| Forumda Yeni
Miss_Mid He Gulnar orda idim onlarin sayesinde imtahandan 4 aldim |
| Miss_Mid |
İsmarıc #18
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 332 Qeydiyyat tarixi: 8.08.2009 ICQ:-- |
YOLA_DEVAM, Neyniyek indi biz de yaxsi qiymet almaq ucun ora uz tutaq? -------------------- ![]() |
| yuristka_BDU |
İsmarıc #19
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 2 Qeydiyyat tarixi: 4.06.2010 ICQ:-- |
Hec orda olmamiwam amma face taniwliq ucunduki yalniz?ay qiz yaqin tanidin men)))) |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #20
|
| Forumda Yeni
Miss_Mid he yeee ora eladi tanisliq ucun Gulnar Gulus dimisken ordaki tanisliq virtualdakindan yaxsidi ne vaxtsa ovladin senden sorusandaki ata ana harda tanis olmusunuz ne deyeceksen internetde virtualda Amma axundov adina facebookda ise ferehnen deyeceksen ki ikimizde ders oxuyurduq birden bir birimizi gorduk vurulduq |
![]() |