![]() |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #1
|
![]() SГ¶z UstasД±
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
Sene mektub yaziram... Yaziramki..Bagislar... Burda hava pis kecir... Ara vermir yagislar... Tek yatib,tek durmaqdan, Bezdirmisem otagi.. Bilirsen?...Tenhaliq qoxur... Yalqizlarin yatagi.. Xatirlanan yalanlar... Bir qiriq da, umid var... Qayidaaq hacansa.. Yalqiz sabaha baxmir.. Arzulayir kecmisi.... Cox miskin menzeredir... Yarimciq qalan sevgi... Hele bunun geceler... Icib aglamagi var... Sacin daramamagi.. Qaranliqdan qorxmagi var... Ustegel,pencereden.. Gozunu yola dikmek.. Gelmeyini gozlemek... Sevgi hesreti cekmek... Derd agir hava da pis... Ara vermir yagislar.. Sene mektub yaziram... Yaziram ki,.. Bagislar... Bagisla ki,.. Bu dunyada... Cixdim senin qarsina.. Bagisla ki,.. Yalan dunyada.. Inandigim sen oldun.. Bagisla ki,.. Sevdim dediyim ilk ve son insan oldun.... muellifi qeyd elemeye gerek yoxduda mence)) -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| Miss_Mid |
İsmarıc #2
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 332 Qeydiyyat tarixi: 8.08.2009 ICQ:-- |
Sene mektub yaziram... Yarim qalan sevgimden... Tukenen umidlerimden... Dinmeyen goz yaslarimdan... Sene mektub yaziram... Sonsuz arzularimdan... Nakam duygularimdan... Solan baxishlarimdan... Ya da fikrimi deyisdim...Sen onsuz da menim dilimi anlamirsan... -------------------- ![]() |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #3
|
![]() SГ¶z UstasД±
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
Miss_Mid, ayala cox gozel yazdinn cnm)))sene tebrik -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #4
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Deyesen bu weirimi beyenmiyib heckim)) |
| LEA_94 |
İsmarıc #5
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
men beyendim axiii |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #6
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Qesengdi -------------------- MЙ™nim Д°deal DГјnyam. |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #7
|
| Forumda Yeni
ThanK thank |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #8
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
thank thank |
| PLYUMERIYA |
İsmarıc #9
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 9 Qeydiyyat tarixi: 31.01.2011 ICQ:-- |
NIYE BURDA HECKES YOXDU????????????? |
| NuR_iNCi |
İsmarıc #10
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1 Qeydiyyat tarixi: 21.04.2012 ICQ:-- |
YaGIwDa_oPuW, bu Aqshin Yeniseyin sheiridi, amma tehrif olunmush versiyasi. |
![]() |