![]() |
| nokia 2700 |
İsmarıc #21
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 150 Qeydiyyat tarixi: 5.03.2010 ICQ:-- |
men nelbekiye debi deyirdim -------------------- . |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #22
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Men balaca olanda "k" herfini iwlede bilmirdin onun yerine "Ç" diyirdim.)) misalcun... Çosa..))) |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #23
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Men boyurtkene boranika deyirdim -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| BARBİ |
İsmarıc #24
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 17 Qeydiyyat tarixi: 25.02.2011 ICQ:-- |
men balaca olanda hami menden boyuk bacima Yegiş diyirdi men ise Yemiş diyirdim |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #25
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
men balaca olanda xowladigim birweye `cici` deyirdim ve helede ele diyirem |
| sWeeTle |
İsmarıc #26
|
| Forumda Yeni
qorxanda xoxan deyirdim) xalma xaya deyirdim fici duxusuna cici deyirdim ))))))))))))))))) |
| black_CHERRY |
İsmarıc #27
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
men balaca olanda mawin sozune maniw dirdim!tomat sozune motat!piwik sozune wipit dirdim!movzu super twk!))) -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
![]() |