![]() |
| NaMaZa_TeLeS |
İsmarıc #21
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 353 Qeydiyyat tarixi: 14.02.2010 ICQ:-- |
Yox... istemrem qiz olum qiz olsaydim almanyada yawamiyacagdim... Bu xarabada yaxwiki qalmiram... ))) Men bakini beyenmirem...!!! |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #22
|
![]() SГ¶z UstasД±
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
Oglan olsaydim bir adami doyerdimm.) -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| sWeeTle |
İsmarıc #23
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
yoo qiz olmaq isteyirem ) neynirem oglan olum )))))))) qiz yaxsidi ) |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #24
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
oglan hem yaxsidir hem rahatdir |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #25
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Yakisikli oqlan olmaq isterdim -------------------- MЙ™nim Д°deal DГјnyam. |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #26
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Oglan olmag isterdimm.)) coxlu gezerdimm Denizin qiraginda.)) |
| LEA_94 |
İsmarıc #27
|
| Forumda Yeni
mende oglan olmag xo4uuu.oglan yaxwidi qiz daha cox iw gorur ama oglanlar yox.! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #28
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
oglan olmaq yaxwidi eeee ... -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #29
|
| Forumda Yeni
eee sende aciq vermede!! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #30
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
eve istediyin vaxta gelirsennn coxda a4ot vermirsennnn gun boyu evde de oturmusannn.... -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #31
|
| Forumda Yeni
zato esgerliye gedirsen sora omrun boyu iwleyirsen ki ailevi dolandirasan!!bawqa weyde var yazmaq istemirem) |
| _O_Gozler |
İsmarıc #32
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
MESEL U4UN BOYUYENDEEE EVDE SOZUNU KECIRDINSENN (BEZI KIWILERI CIKMAQ WERTI ILE) TV E MARAQI OLAN INSAN EGER EVIN BOYUYUYUDUSE ISTEDIYI VAXT ISTEDIYI WEYE BAXIR ISTEYIR ARVAD OZUN ORDA LEZVALAMIR EE NE EDIR ETSIN O OZ BILDIYINE BAXACAQQQ SORANSIN D EYIMM?? SEN DE MENDE DEYECEM -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #33
|
| Forumda Yeni
ailede qadinda kiwide eyni huquqludu!bu bir!ikincisideki o uje eger ailede ele wey olursa onda bu hormetsizlikdi bir birlerine qarwi!buda iki! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #34
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
huququ sen menden yaxwi bileceksen ki,? -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #35
|
| Forumda Yeni
PAH PAH PAH Sen necede sadesen!he. yaxwi olmasada pisde deyl yeni eynidi! |
| Droplet |
İsmarıc #36
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
O_o... MЙ™n oДџlan olsaydД±m nЙ™lЙ™r elЙ™mЙ™zdim... VoobЕџe indiki oДџlannarД± bЙ™yЙ™nmirЙ™m, mЙ™n elЙ™ yaxЕџД± oДџlan olardД±m.. SadЙ™cЙ™ olarax Allax insannarД± cЙ™nnЙ™tdЙ™n mЙ™hrum etdiyi kimi bunnan da mЙ™hrum eliyip) -------------------- |
![]() |