![]() |
| Droplet |
İsmarıc #21
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Azeee, nul vnimaniyaa)) -------------------- |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #22
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
ALLAHDAN bawqan heckim ve hecnee -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| RIDDLE |
İsmarıc #23
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
sayta uzv olandan bu gune kimi ele bir gun olmuyub ki,daxil olmuyum.hetta evde olmadigim gunde tel-nen girmiwem.saytin 3 uzvunden bawqa qalanlariyla wexsi munasibetlerim yoxdu,tekce sherhlerini taniyiram.ona gore de inanmiram ki,sayti kimese ve yaxud neyese gore terk edim.sadece olaraq istedim-istemedim 6 aydan sonra olmayacam-melum sebeblerden.bu da chox uzun chekmez inshallah-1 il. sonralar vaxt olmayacaq ki,sherh yazim ve ya xeber qoyum( qoyanlar kimi ).mence gun erzinde 1 defe de olsa bele daxil olub maraqli xeberleri izleye bilecem |
| nokia 2700 |
İsmarıc #24
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 150 Qeydiyyat tarixi: 5.03.2010 ICQ:-- |
yalniz dersler ayira biler.amma derslere baxmayaraq calisiram ki girim -------------------- . |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #25
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
ne dfeyium vallah bir cox sebebler ola biler ki ayirsin |
| _AydaN_ |
İsmarıc #26
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 25 Qeydiyyat tarixi: 15.08.2010 ICQ:-- |
hec bir sey qovsalarda getmeyecem |
| axtarishda |
İsmarıc #27
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 6 Qeydiyyat tarixi: 12.01.2011 ICQ:-- |
NaMaZa_TeLeS, Aze Boy, bele sohbetler uzaqlashdira biler. hele teze gelmishem) |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #28
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
ne deyim geleceyimi bilmirem axi. |
| Metallica |
İsmarıc #29
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 435 Qeydiyyat tarixi: 10.06.2010 ICQ:-- |
elmir Heç nə və heç kəs uzaqlaşdıra bilməz!! boyuk daniwmaq lazim doyul ay elmirrrr ))))))) |
![]() |