![]() |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #41
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Cahid -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #42
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 502 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
hecne qara-qura nese cekerdim -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| Shadow |
İsmarıc #43
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
Ayka-Ay hecne qara-qura nese cekerdim məni çəkmsən də olar :) -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #44
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 502 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
insanlar vefasizdi yazaram -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| KisS_oF_RaiN |
İsmarıc #45
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
buglu aynaya hemiwe urek wekli cekirem |
| black_CHERRY |
İsmarıc #46
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
hm men buglu guzguye pencereye hemiwe nese yaziram!ama indi sevdiyimin ve ozumun adini yazib urek cekerdim))))) -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| Love_girl |
İsmarıc #47
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 48 Qeydiyyat tarixi: 7.05.2011 ICQ:-- |
hemise yaziram ki:Ə+B)indide ele yazaram) |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #48
|
![]() Söz Ustası
Heyat.... -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| Sagokolik |
İsmarıc #49
|
| Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
sonuncu defe esgerde olanda son 1 gun yazmiwdim -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| NEZRIN96 |
İsmarıc #50
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 4 Qeydiyyat tarixi: 12.12.2011 ICQ:-- |
ne yazacam adimi yazardim |
| Free_boy |
İsmarıc #51
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 317 Qeydiyyat tarixi: 15.07.2009 ICQ:-- |
GeorgiArmani Menasini Bilenler bildi -------------------- 7 yaş - atası ölüb, 8 yaş - məktəbdən çıxarılıb, 17 yaş - universitetə girə bilməyib, 24 yaş - həbs olunub, 2 ay təkadamlıq kamerada saxlanılıb, 25 yaş - sürgün olunub, 30 yaş - doğulduğu şəhər işğal olunub, 37 yaş - böyrək xəstəliyinə tutulub, 38 yaş - işdən qovulub, haqqında həbs qərarı verilib, 5 dostundan 3-ü ona səs verməyib, 39 -edam cəzasına məhkum olunub, 42 yaş - Türkiyənin prezidenti olub – Mustafa Kemal Atatürk əsl həyat mübarizəsi budur...! |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #52
|
![]() Söz Ustası
SeN..... -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| aze girl |
İsmarıc #53
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 31 Qeydiyyat tarixi: 18.10.2011 ICQ:-- |
hemise urek sekli cekirem ya oz adimi yaziram qol cekirem ya da ki yaziram menasiz heyat |
| HEYATIMSAN |
İsmarıc #54
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 16 Qeydiyyat tarixi: 13.01.2012 ICQ:-- |
SENI SEVIREM YAZARAM. |
| _Aska_ |
İsmarıc #55
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 9 Qeydiyyat tarixi: 19.02.2012 ICQ:-- |
adimi |
| Zulyaa |
İsmarıc #56
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 7 Qeydiyyat tarixi: 24.02.2012 ICQ:-- |
urey wekli cekerdim |
![]() |