![]() |
| padshah |
İsmarıc #1
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Mence, her bir insanin heyatinda onun cox onem verdiyi bir insan ve yaxud cansiz esya var. Ve insan ozunu onsuz tesevvur etmir... Bes Senin heyatinda belesi varmi? |
| Gulush_bdu |
İsmarıc #2
|
| Miss Admin
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 1195 Qeydiyyat tarixi: 25.04.2009 ICQ:-- |
Mende ewyalara bagliliq yoxdu. Yeni her hansi ewyani itirsem derin depresyaya dusmurem. Yoxlugunu tesevvur ede bilmediyim insanlar var. heyatda en qorxdugum sey hemin insanlari itirmekdi. Bunu tesevvur etmek bele mene sarsidici tesir gosterir. Bu insanlar icerisinde ailem ve mene cox yaxin olan insan var. Maraqli movzuya gore muellufe tesekkur! -------------------- ![]() |
| FariJ |
İsmarıc #3
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 31 Qeydiyyat tarixi: 5.09.2010 ICQ:-- |
oz valigim.... |
| pis adam |
İsmarıc #4
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 7 Qeydiyyat tarixi: 11.09.2010 ICQ:-- |
her kes deyirki heckimden qorxmuram Allahdan başqa.məndə.ama həyatda ən çox qorxdugum ata anamı itirməkdi.bununla razılaşmaram heç vaxt.men onlarsız qala bilmərəm |
| Droplet |
İsmarıc #5
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Ümumiyyətlə itirməhdən çox qorxuram.. Canlı cansız fərqi yoxdu. Adi saç broşumu itirəndə ürəyim sızıldıyır..) həqiqətən, baxmıyarax mən o broşa çox elə önəm vermirdim, sadəcə yeri boş qalacax və dolmuyacax, unutmuyacam diyə.. Hər şeyə, hər kəsə belə yanaşıram.. -------------------- |
| Aze Boy |
İsmarıc #6
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Mən ümumiyyətlə hər kəs üçün xırda görünən əşyalara da çox böyük üstünlük verə bilirəm. Mənim olan heç nədən keçə bilmirəm. Hətda onu məndən kimsə istəsə belə əlim gəlmir verməyə. Bu cansız əşyalarda olduğu kimi mənim üçün dəyərli insanlar üçündə keçərlidi. Mən çox sevdiyim insanlarsız özümü təsəvvür etmirəm. Əlbətdə ki hər şeyin bir sonu var,ama mən həqiqətən sevdiklərimdən ayrılığı əbədiyyət olmasını istiyirəm. Ölüm hamının qismətinə yazılır,bunu qəbul eləmək digərlərinə nisbətən səbir və iradə gətirir insana. |
| padshah |
İsmarıc #7
|
| Forumda Yeni
pisВ adam, inshallah hemishe ata ananla birlikde olarsan. |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #8
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 502 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
itki cox pisdi,ister canli olsun istersede cansiz,esas ailemi itirmekden qorxuram -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| Love_Is_Game |
İsmarıc #9
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 28 Qeydiyyat tarixi: 5.11.2010 ICQ:-- |
tebikide var o menim herseyimdi heyatimdi yasama sebebimdi canim Atamm)) |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #10
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
Var AMA o yox sayydi -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #11
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
beli var ele insandir ki neinki men hetda hec kim onsuz qala bilmez. |
| Love_girl |
İsmarıc #12
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 48 Qeydiyyat tarixi: 7.05.2011 ICQ:-- |
sevgilim ve oyuncaq dovsanimm))) |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #13
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 502 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
men ailem olmasa qala bilmerem -------------------- Get demək asan amma getdikdən sonra kədərlənəcəksən...Əgər get deyə biləcək qədər güclüsənsə, əlvida deyib susmasını da biləcəksən.. "_._._._._._ sənə inad hərzaman güləcəyəm məni xoşbəxt görüb dəli ol" |
| Rain-Cool |
İsmarıc #14
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
itirmekden cox qorxiram canli cansiz ferq etmez ,, bir seye ve ya insana gec baglanan biriyem amma baglandimsa cetin ki ayrila bilim ,, hemise calismisam qazandiqlarimi itirmeyim ve bu gune qeder nail olmusam buna az cox ,,bir onu bilirem ki bu gune qeder istediklerimi itirmemisem, itirmeyeceyemde buna qadir biriyem -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #15
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
Mende qala bilmreim ama gun gunden onsuzluqa oyrewirem vee onusuzluqda onunlaa yawayiram nece oldugunda bilmriem ama beledi... Amma unutmaq istesemde olacaq ya olmayacaq bilmirem -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #16
|
| Forumda Yeni
_O_Gozler Mende qala bilmreim ama gun gunden onsuzluqa oyrewirem vee onusuzluqda onunlaa yawayiram nece oldugunda bilmriem ama beledi... Amma unutmaq istesemde olacaq ya olmayacaq bilmirem olacaq)ele olacaqki)sende imenno alinacaq! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #17
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
LEA_94 olacaq)ele olacaqki)sende imenno alinacaq! Alinmir ozumu ne qeder guclu gorsedirem se bir o qeder zeifleyirem..... birce onu gorseydim .. ona deyesi sozlerim var... uzune... o vaxt belke ne demek isteyidimi bawa duwer -------------------- :). |
| Shadow |
İsmarıc #18
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
mən onsuz qala bilmirəm səhv sözdü.. dünənə kimi xoruz yoxuydu səhər açılmırdı?! və ya doğulanda sənin yanında idi?! mənasız zaddı.. gedin kitab oxuyun :) kitabsız qalmaq olmur :)) P.S. [yarı zarafat yarı ciddi]ləşdirəbildiklərimizdən -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| black_CHERRY |
İsmarıc #19
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
men onsuz qala bilmirem!ewyadanda telefonsuz i kompsuz! -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| LEA_94 |
İsmarıc #20
|
| Forumda Yeni
black_CHERRY, mende qala bilmirem... |
![]() |