![]() |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #21
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
heyati menali eden de insandir menasiz edenden de insandir. |
| Ayka-Ay |
İsmarıc #22
|
![]() SГ¶z UstasД±
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 502 Qeydiyyat tarixi: 11.01.2010 ICQ:-- |
Heyat sen meni cox deyishdin,evvel bashqaydim,indi tamam bashqa -------------------- Get demЙ™k asan amma getdikdЙ™n sonra kЙ™dЙ™rlЙ™nЙ™cЙ™ksЙ™n...ЖЏgЙ™r get deyЙ™ bilЙ™cЙ™k qЙ™dЙ™r gГјclГјsЙ™nsЙ™, Й™lvida deyib susmasД±nД± da bilЙ™cЙ™ksЙ™n.. "_._._._._._ sЙ™nЙ™ inad hЙ™rzaman gГјlЙ™cЙ™yЙ™m mЙ™ni xoЕџbЙ™xt gГ¶rГјb dЙ™li ol" |
| Sagokolik |
İsmarıc #23
|
| ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
YOLA_DEVAM heyat deyerini bilene menali bilmeyenlere menasiz -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| qaraqan_girl |
İsmarıc #24
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 3 Qeydiyyat tarixi: 12.12.2011 ICQ: |
Sagokolik heyat deyerini bilene menali bilmeyenlere menasiz |
| _Aska_ |
İsmarıc #25
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 9 Qeydiyyat tarixi: 19.02.2012 ICQ:-- |
yawamasini bilene gore menalidi |
| psixoloji_heqiqetler |
İsmarıc #26
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 9 Qeydiyyat tarixi: 22.02.2012 ICQ:-- |
heyat ne xeyirdi ne ser baxir ki siz ozunuz onu neye dondermisiz |
| Zulyaa |
İsmarıc #27
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 7 Qeydiyyat tarixi: 24.02.2012 ICQ:-- |
Men helimdim,yumwaq idim Heyat meni,heyat meni sert eyledi |
| PaPanin_Atanwik_oglu |
İsmarıc #28
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 6 Qeydiyyat tarixi: 24.02.2012 ICQ: |
Heyat bir mГјbarizedir cesaretin varsa...Heyat bir Гјmiddir arzularin varsa...Heyat bir ezabdir sebrin varsa...Heyat bir qumardir $ansin varsa... Г–nГјmde daglar eyilerken qayalara yalvarmaram |
![]() |