![]() |
| Free_boy |
İsmarıc #1
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 317 Qeydiyyat tarixi: 15.07.2009 ICQ:-- |
İlk Müsahibəni açmaq mənə qismət oldu. İndi isə kimin nə sualı var Aze Boy-a verə bilər. Aze Boy təbriklər. Message was edited by Free_boy - 12 Aprel 2011 23:56 -------------------- 7 yaş - atası ölüb, 8 yaş - məktəbdən çıxarılıb, 17 yaş - universitetə girə bilməyib, 24 yaş - həbs olunub, 2 ay təkadamlıq kamerada saxlanılıb, 25 yaş - sürgün olunub, 30 yaş - doğulduğu şəhər işğal olunub, 37 yaş - böyrək xəstəliyinə tutulub, 38 yaş - işdən qovulub, haqqında həbs qərarı verilib, 5 dostundan 3-ü ona səs verməyib, 39 -edam cəzasına məhkum olunub, 42 yaş - Türkiyənin prezidenti olub – Mustafa Kemal Atatürk əsl həyat mübarizəsi budur...! |
| Aze Boy |
İsmarıc #2
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Free_boy, Sən arxivi açıb tökmüsən ki ortaya..) Təbrik üçün minnətdaram,nə sual olsa buyurun,ama ki,bu səsvermədə mən çoxdaan qalib olmuşdum ee.) Diqqət üçün minnətdaram.. |
| Free_boy |
İsmarıc #3
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 317 Qeydiyyat tarixi: 15.07.2009 ICQ:-- |
Aze Boy Free_boy, Sən arxivi açıb tökmüsən ki ortaya..) Təbrik üçün minnətdaram,nə sual olsa buyurun,ama ki,bu səsvermədə mən çoxdaan qalib olmuşdum ee.) Diqqət üçün minnətdaram.. Gordum acan yoxdu men baslatdim Hamiya uğurlar -------------------- 7 yaş - atası ölüb, 8 yaş - məktəbdən çıxarılıb, 17 yaş - universitetə girə bilməyib, 24 yaş - həbs olunub, 2 ay təkadamlıq kamerada saxlanılıb, 25 yaş - sürgün olunub, 30 yaş - doğulduğu şəhər işğal olunub, 37 yaş - böyrək xəstəliyinə tutulub, 38 yaş - işdən qovulub, haqqında həbs qərarı verilib, 5 dostundan 3-ü ona səs verməyib, 39 -edam cəzasına məhkum olunub, 42 yaş - Türkiyənin prezidenti olub – Mustafa Kemal Atatürk əsl həyat mübarizəsi budur...! |
| QaraQura |
İsmarıc #4
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Saytda nə kimi yenilik etmək istəmisən ama edə bilməmisən? :) |
| Aze Boy |
İsmarıc #5
|
| Forumda Yeni
QaraQura Saytda nə kimi yenilik etmək istəmisən ama edə bilməmisən? :) Düzü çox yeniliklər ağlımda var,ama ki, təbi ki köməksiz çox çətin olur. Hal-hazırda edə biləcəyim yeniliklər barəsində elə də bir planım yoxdu. Dekabrin 31i ən aktiv istifadəçilərə hədiyyələr vermək planlaşdırıram. Təbi ki, sayta məxsus bal,status və s... Sual üçün minnətdaram. |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #6
|
| Forumda Yeni
Nə üçün nik Aze Boy? =)) |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #7
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
Aze Boy, sene bir sual men her mid.az agirende senin baliqlarni yemliyirem menim eziyyet haqqim ne oldu))) |
| Aze Boy |
İsmarıc #8
|
| Forumda Yeni
YOLA_DEVAM Nə üçün nik Aze Boy? =)) Saytdan qeydiyyatdan keçəndə niki nə seçim bilmirdim düzü,ama tez qeydiyyatdan keçmək üçün nik Aze Boy seçdim. Həmdə bu nikdən çox istifadə edirdim,səbəbini bilmirəm,ama belə mənə xoş idi deyə ola bilsin..) Metleb_Akberli Aze Boy, sene bir sual men her mid.az agirende senin baliqlarni yemliyirem menim eziyyet haqqim ne oldu))) Balıqlarım axırda ölsələr mən sənnən balıqlarımı istiyəcəm..) Balıqlarımla oynadığın üçün sən mənə haqq verməlisən e hələ..) |
| Metleb_Akberli |
İsmarıc #9
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 2 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 450 Qeydiyyat tarixi: 22.06.2010 ICQ:-- |
Aze Boy, qaqash yazmiwdin ki sag duymeni vurun baliqlari yemliyin sen de menden paqonda yukseksen emrini yerine yetirirm da sene ne haqq vermeliyem))) |
| nct |
İsmarıc #10
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 6 Qeydiyyat tarixi: 15.04.2009 ICQ:-- |
Aze Boy, ? -------------------- Ağıllı insanlar - yeni fikirləri müzakirə edərlər. Normal insanlar - nəticələri müzakirə edərlər. Kiçik insanlarsa - başqa insanları müzakirə edərlər. |
| Aze Boy |
İsmarıc #11
|
| Forumda Yeni
nct ? Çox qəliz sualdı,bəəh. Nəsir müəllimdən kömək istiyəcəm Nicat..) |
| Free_boy |
İsmarıc #12
|
![]() Əməkdar Forumçu
Boyuyende ne olmaq isteyirsen? -------------------- 7 yaş - atası ölüb, 8 yaş - məktəbdən çıxarılıb, 17 yaş - universitetə girə bilməyib, 24 yaş - həbs olunub, 2 ay təkadamlıq kamerada saxlanılıb, 25 yaş - sürgün olunub, 30 yaş - doğulduğu şəhər işğal olunub, 37 yaş - böyrək xəstəliyinə tutulub, 38 yaş - işdən qovulub, haqqında həbs qərarı verilib, 5 dostundan 3-ü ona səs verməyib, 39 -edam cəzasına məhkum olunub, 42 yaş - Türkiyənin prezidenti olub – Mustafa Kemal Atatürk əsl həyat mübarizəsi budur...! |
| Aze Boy |
İsmarıc #13
|
| Forumda Yeni
Free_boy Boyuyende ne olmaq isteyirsen? Yetəri qədər böyüdüyümü düşünürəm,nə də olmasa tələbəyəmsə deməli nə olmaq istədiyim artıq məlumdu. İştahım güclü olsada vəzifəli olmaq istiyirəm.) Liderliyi sevirəm..) |
| Free_boy |
İsmarıc #14
|
![]() Əməkdar Forumçu
Aze Boy Yetəri qədər böyüdüyümü düşünürəm,nə də olmasa tələbəyəmsə deməli nə olmaq istədiyim artıq məlumdu. İştahım güclü olsada vəzifəli olmaq istiyirəm.) Liderliyi sevirəm..) Hemise LIDER olasan belke bizde AZTV-den falan olduq -------------------- 7 yaş - atası ölüb, 8 yaş - məktəbdən çıxarılıb, 17 yaş - universitetə girə bilməyib, 24 yaş - həbs olunub, 2 ay təkadamlıq kamerada saxlanılıb, 25 yaş - sürgün olunub, 30 yaş - doğulduğu şəhər işğal olunub, 37 yaş - böyrək xəstəliyinə tutulub, 38 yaş - işdən qovulub, haqqında həbs qərarı verilib, 5 dostundan 3-ü ona səs verməyib, 39 -edam cəzasına məhkum olunub, 42 yaş - Türkiyənin prezidenti olub – Mustafa Kemal Atatürk əsl həyat mübarizəsi budur...! |
| Aze Boy |
İsmarıc #15
|
| Forumda Yeni
Free_boy Hemise LIDER olasan belke bizde AZTV-den falan olduq AZTV kimi zarafatlarından da olmaz ee..)) |
| Droplet |
İsmarıc #16
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Nə vaxt öz yerini mənə verməh fikrin var? Özün bilirsən Admin olmax istiyirəm..) -------------------- |
| Aze Boy |
İsmarıc #17
|
| Forumda Yeni
Droplet Nə vaxt öz yerini mənə verməh fikrin var? Özün bilirsən Admin olmax istiyirəm..) Nə vaxt özüvü admin kimi görmək istəsən,bu şəraiti sənin üçün yaratdığımı bilirsən..) |
| Droplet |
İsmarıc #18
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Aze Boy Nə vaxt özüvü admin kimi görmək istəsən,bu şəraiti sənin üçün yaratdığımı bilirsən..) Sözə bax ee.. Ümumiyyətlə mən Middə peyda olannan özümü admin hiss eliyirəm eee...)) -------------------- |
| Aze Boy |
İsmarıc #19
|
| Forumda Yeni
Droplet Sözə bax ee.. Ümumiyyətlə mən Middə peyda olannan özümü admin hiss eliyirəm eee...)) Əlbətdəə..) Başqa cür ola da bilməz..) |
| Droplet |
İsmarıc #20
|
![]() Gold User
Aze Boy Əlbətdəə..) Başqa cür ola da bilməz..) Sualıma cavap gəlmədi ee..) Gör necə dəyişir e söhbəti.. -------------------- |
![]() |