![]() |
| _O_Gozler |
İsmarıc #21
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
mende qizlarin menden zehlesi getsede onlara ele davranaram ki bir muddet sonra simpatiya oyanar sonra ele davranaram ki sever meni ama sadece istemirem! -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #22
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
_O_Gozler mende qizlarin menden zehlesi getsede onlara ele davranaram ki bir muddet sonra simpatiya oyanar sonra ele davranaram ki sever meni ama sadece istemirem! elemisen axi! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #23
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
LEA_94 elemisen axi! Sevirdim onu..... Onu Ona gore ozume sevdirdim ki, qoy xosbext olaq ama o , ozu istemir halbuki men cooox isteyirem lap coxxxxx coxdan da coxxxx -------------------- :). |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #24
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 124 Qeydiyyat tarixi: 5.01.2010 ICQ:-- |
duwukluyu sora cox lap cox ozleri haqda daniwmagi (yani mesel4un bunu bele eledim onu ele eledim ve s.dimeklerini) |
| _O_Gozler |
İsmarıc #25
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
ONLY_YOU duwukluyu sora cox lap cox ozleri haqda daniwmagi (yani mesel4un bunu bele eledim onu ele eledim ve s.dimeklerini) Belke senden meslehet alr? -------------------- :). |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #26
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 124 Qeydiyyat tarixi: 5.01.2010 ICQ:-- |
_O_Gozler, meslehetin buna ne dexlisi varki....gerek ozu haqda daniwsin? |
| aksa_ahmedova |
İsmarıc #27
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 12 Qeydiyyat tarixi: 12.07.2011 ICQ:-- |
kobudlugu birde bile-bilmeye qizlari tehqir edende |
| aze girl |
İsmarıc #28
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 31 Qeydiyyat tarixi: 18.10.2011 ICQ:-- |
ay oglanlar ozunuzu cox yuxardan aparib risowka risowka danismayin ve zehmet olmasa her hansi soz deyirsinizse istisnalar edin 2 cisi duzdu insani paltar ile qebul edib aqil ile yola salirirlar 3cusu guya siz oglanlar ozude indiki dovrde ozunuz isleyirsiniz lap isdeseniz de papalarinizin pulu ile her seye sahib olursuz ve size yene deyirem sozlerinizde istisnalar edin |
| _O_Gozler |
İsmarıc #29
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
ONLY_YOU meslehetin buna ne dexlisi varki....gerek ozu haqda daniwsin? Qar$isindaki insan al kimi diyanir movzu acmir o da mecbur qalib ozunden acirda !!! burda ne varki? -------------------- :). |
| solnuwkaaa |
İsmarıc #30
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 1 Qeydiyyat tarixi: 25.10.2011 ICQ:-- |
salamlar :) |
| _O_Gozler |
İsmarıc #31
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
Qar$isindaki insan lal kimi diyanir movzu acmir o da mecbur qalib ozunden acirda !!! burda ne varki? -------------------- :). |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #32
|
![]() Super Aktiv
movzu gereh onun haqda olsun havadan sudan daniwsinda..ona ne onun ne etdiyinnen ve s |
| _O_Gozler |
İsmarıc #33
|
![]() ЖЏmЙ™kdar ForumГ§u
ONLY_YOU movzu gereh onun haqda olsun havadan sudan daniwsinda..ona ne onun ne etdiyinnen ve s Yeqinki evvelceden havadan sudan dani$ibsiz sakitcilik olur movzu tapilmir o da ozu haqda dani $irki bir tema acilsin bele ola bilmeZ? -------------------- :). |
![]() |