![]() |
| Shadow |
İsmarıc #21
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
sWeeTle sual.heyatda nelerden cekinir?nelerden kece biler? neleri bagislaya biler? deməli belə.. nədən çəkindiyimi özüm də dəqiq bilmirəm.. ama din olmadığından əminəm :) mənim üçün dəyərli olmayan şeylərin hamısından keçərəm.. xəyanəti və yalanı bağışlamıram.. yəginki qaranlıq məqam qalmadı sizə :) -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| sWeeTle |
İsmarıc #22
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
deməli belə.. nədən çəkindiyimi özüm də dəqiq bilmirəm.. ama din olmadığından əminəm :) mənim üçün dəyərli olmayan şeylərin hamısından keçərəm.. xəyanəti və yalanı bağışlamıram.. yəginki qaranlıq məqam qalmadı sizə :) dini sevmirsiz sizde menim kimi? imzanizdan bele anlasilir.. qaranliq hec bir sey qalmadi her seyi az sozle bele cox gozel anlatdiniz ,,, tsk ler |
| Shadow |
İsmarıc #23
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
buyurun xoşdu.. -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #24
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Sen dini sevmirsen? -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| Shadow |
İsmarıc #25
|
![]() Super Aktiv
maNga_fanatka Sen dini sevmirsen? belə söz deməmişəm.. və şəxsi suallar verməyin BURADA da qeyd etmişəm bunu -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #26
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Bagisda -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| Droplet |
İsmarıc #27
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Bağışdıyın dioloqlarıvıza qarışıram, amma müsahibə verən şəxs həqiqətən sizə maraxlıdısa elə sual verin ki, həmin insan cavap verə bilsin. Sırf sual-cavabda iştirak etməhçün suallar verirsiz. Özümü qoyuram müsahibə verənlərin yerinə, şəxsən mənə maraxlı olmazdı bu cür sualları cavaplandırmax. 1-2 sual istisnadı təbiyiki.. Nəysə. -------------------- |
| sWeeTle |
İsmarıc #28
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
Droplet Droplet men ele sual vermemisem ki cavablandirmaqda kimse cetinlik ceksin ,, bu adi bir suallar idi ,, ve cavablandirildida ,,istirak etmeye qalsa her bir user sual cavabda istirak etmek huququ var ,, suallara cavalandirmaq istemeyen user sadece musahibede istirak etmeye biler bu qeder yeterlidi |
![]() |