![]() |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #1
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
~ 'O' inDi GəLsə ^SəNi SeviRəM^ Desə:SəN Nə eDərsəN? ;) -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #2
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Inanmaram. -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| Shadow |
İsmarıc #3
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
"sen orda mı kaldın hala?" diyerim :D -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #4
|
![]() Söz Ustası
Reputasiya: 5 ![]() Qrupu: Bronze User İsmaric sayı: 988 Qeydiyyat tarixi: 7.06.2010 ICQ:-- |
YaGIwDa_oPuW, o yol~ o da sen! deyerem =) -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| _O_Gozler |
İsmarıc #5
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
indi ozum qeder birini sevirem o mene kondan evvelkilerin unurdurub.. sokrakilarda ola bilmez meni bu qeder seven biri varsa bawqa seni mene seni sevirem desede he4ne deyiwmez demesede cunki men oz yarimi sevirem........ -------------------- :). |
| lale_88 |
İsmarıc #6
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 8 Qeydiyyat tarixi: 21.04.2011 ICQ:-- |
sadəcə sevinerdim |
| YaGIwDa_oPuW |
İsmarıc #7
|
![]() Söz Ustası
Buna sevinmek caresizliyin son addimidi... Belkede safliqdi... AMA sevinecek hecne yoxdu... Seven vaxdinda sever ... Nece deyerlerde her wey oz vaxdinda gozeldi :) -------------------- Uçan durnalara şer yazıram, ölən durnaların lələklərindən.. ♥ |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #8
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
ne ustayut lyudey dumaet kaka pustoy on ne xotel bi skazat ya toje tebya lyublyu! |
| LEA_94 |
İsmarıc #9
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
hecne elmezdim((onsuzda biliremki meni sevir!! |
| ONLY_YOU |
İsmarıc #10
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 124 Qeydiyyat tarixi: 5.01.2010 ICQ:-- |
lap yaxwi diyerdim ama mene senin sevgin lazim deyil deyerdim |
| _O_Gozler |
İsmarıc #11
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
Desndeee Sevmek gunahdr ama deyerem sev deee bundan mene ne dexli var ki? sevirsen sen sevrsen meni seni sevmirem 4unki oldu bittdi qutardi bu qeder! -------------------- :). |
| KaMa_916 |
İsmarıc #12
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 3 Qeydiyyat tarixi: 27.11.2011 ICQ:-- |
Hele de onu duwunsem de yene de ona uz vermerem. Guya ki bele birini tanimiram ve ya gormurem. Daniwdigi bezi yalanlarini tutmuwdum, son daniwigimizda da mene demiwdi ki, yolum duwse oxudugun uniye geleceyem orda taniwlarim coxdur.. Her ne olur olsun onu unudacagam.. Esla da onun bu defeki yalanlarina inanmayacagam.. |
![]() |