![]() |
| black_CHERRY |
İsmarıc #1
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
Menim sualim budurki dunyanin sonuna 1deqiqe qalmiw ne edersen? menim cvbim sevdiyime zeng vuraram ve onu nece cox sevdiyimi diyerem!))) cvblarinizi gozleyirem!))) -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| LEA_94 |
İsmarıc #2
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
mamami gucaqliyaram)birdeki bir adam var ona bir soz diyerem( |
| _O_Gozler |
İsmarıc #3
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
1 deq azdi axiii he4 olmasa 1 saat deseydin neler yazardim neler -------------------- :). |
| black_CHERRY |
İsmarıc #4
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 424 Qeydiyyat tarixi: 26.01.2010 ICQ:-- |
_O_Gozler 1 deq azdi axiii he4 olmasa 1 saat deseydin neler yazardim neler bezen ele olurki 1deqiqe erzinde hell edici bir addim atmalisan!1deqiqe erzinde sevmek olar(yaniki ilk baxiwdan)!1deqiqe erzinde kovreltmek veya sevindirmek olar! -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| _O_Gozler |
İsmarıc #5
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
onalr bir deqiqede etmek olar ama men ele onun yanina getmek istesem yolda olerem ona gore dedim ki 1 deq 4atmaz!!!!! -------------------- :). |
| maNga_fanatka |
İsmarıc #6
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 3 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 325 Qeydiyyat tarixi: 18.01.2011 ICQ:-- |
Allahdan butun gunahlarimin bagislanmasini isteyerem. -------------------- Mənim İdeal Dünyam. |
| black_CHERRY |
İsmarıc #7
|
![]() Əməkdar Forumçu
_O_Gozler, ama bawqa weyde ede bilersen!meselen zeng veya sms! -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| Shadow |
İsmarıc #8
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
mənim nəsə etməyimlə dünya dağılmayacaq? :/ ona görə həmişə neynəmişəm onu edərəm.. belə də ki gedib cəhənnəmdə məşhurların, filosofların, məşhur sərkərdə və dövlət adamların görəcəm nəyi pisdi? :)) həm cmylmz demişkən bir az bronzluk iyidir gidib orda bir az bronzlaşıcağız sonra cennete hurilere gidiceğiz :D -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| black_CHERRY |
İsmarıc #9
|
![]() Əməkdar Forumçu
Shadow mənim nəsə etməyimlə dünya dağılmayacaq? :/ ona görə həmişə neynəmişəm onu edərəm.. belə də ki gedib cəhənnəmdə məşhurların, filosofların, məşhur sərkərdə və dövlət adamların görəcəm nəyi pisdi? :)) həm cmylmz demişkən bir az bronzluk iyidir gidib orda bir az bronzlaşıcağız sonra cennete hurilere gidiceğiz :D cehenneme duwende mennen Hitlera,Staline ve Usama ben Ladena salam gonderersen!)))) -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| Shadow |
İsmarıc #10
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
biz cənnətə perevod alacıyıq :) kafka və nitsşe işimizi düzəldəcəy :)) -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #11
|
![]() Əməkdar Forumçu
black_CHERRY ama bawqa weyde ede bilersen!meselen zeng veya sms! Belke menim telim yoxdu, -------------------- :). |
| black_CHERRY |
İsmarıc #12
|
![]() Əməkdar Forumçu
_O_Gozler Belke menim telim yoxdu, hm onda yolkan yixildi((( -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| Rain-Cool |
İsmarıc #13
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
etiraf ederem) -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #14
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
onu coxluca qucaqlayaram son defe gozlerinin icine baxib deyrem ki seni sevirem |
| _O_Gozler |
İsmarıc #15
|
![]() Əməkdar Forumçu
black_CHERRY hm onda yolkan yixildi((( Sen ne qederde gulmelisen duz san ee duzzz duzzzun kvatratisan ujeyy,.. halladii hardan tapirsan ee bele fikirleri......... -------------------- :). |
| Rain-Cool |
İsmarıc #16
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
doyunca yatardim ki sirin yuxular gorum -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| epizodik user |
İsmarıc #17
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 8 Qeydiyyat tarixi: 1.05.2011 ICQ:-- |
ele duz 1 deq onun gozlerine baxib 1-2 kelme yaxwi soz diyerdim))) |
| Love_girl |
İsmarıc #18
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 48 Qeydiyyat tarixi: 7.05.2011 ICQ:-- |
qacardim mektebe en yaxin padruqami birde sevdiyimi qucaqliyardim i deyerdim ki gel biryerde olek) |
| black_CHERRY |
İsmarıc #19
|
![]() Əməkdar Forumçu
_O_Gozler, a he e he!sozsuz! -------------------- ''Kişilər qadınların ilk eşqi, qadınlar kişilərin son eşqi olmasını istər...'' |
| _O_Gozler |
İsmarıc #20
|
![]() Əməkdar Forumçu
black_CHERRY a he e he!sozsuz! he nolsun.. duzdu duzdudaa ne olub hi? -------------------- :). |
![]() |