![]() |
| _O_Gozler |
İsmarıc #1
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
[centerGəlin ıən son oxuduğumuz sevgiyə aid şeiri yazaq bura...][/center] "Sen menim eşq adlı deliliyimsen" Deyirdim başıma dəlilik gələr , Bir gün 27 yaşımda bəlkə . Otuzu adladım ... Xəbərsizəm mən , Dəlilik yaşayır başımda mənim . Mən ruh adamıyam ... ruhumda sənsən , Ruhuma qul olan sözdü can , ancaq . Nəyim var al , götür eşqinən gələn Dəlilik istərəm Tanrıdan ancaq . Mən sənə yaxınam , özündən yaxın , Sən mənə uzaqsan nə qədər Allah , Xoşbəxtlik gətirmir bu sevinc niyə , De niyə öldürmür bu kədər Allah ! Yaxınsan , duyarsan pıçıldasam mən , Əlimi uzatsam saçlarındadı . Bəs niyə gözlərin ayrılıq deyir , Bəs niyə sözlərin ayrılıq dadır ? Sənin yollarinda ayrılıq , mənim Yollarımda qəza - qədər yaşayır . Mənim ürəyimdə sənin gözlərin , Sənin gözlərində kədər yaşayır . Sənə qovuşmağa gəlirəm , yetər Bəndənəm , gözünü yola dik Allah ! Bagışla sözumdən dəlilik yagır , Sevgidən ölməkdi dəlilik , Allah ! Elə ayrılıq da , vüsal da səndə , Tanrısan , bəndəsən de axı kimsən ?! Sən mənim ən həzin kədərli nəğməm , Sən mənim eşq adlı dəliliyimsən . Mən sənə yaxınam , özündən yaxın , Sən mənə uzaqsan nə qədər Allah . Xoşbəxtlik getirmir bu sevinc niyə , De niyə öldürmür bu kədər Allah ?! -------------------- :). |
| LEA_94 |
İsmarıc #2
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
_O_Gozler Yaxınsan , duyarsan pıçıldasam mən , Əlimi uzatsam saçlarındadı .Bəs niyə gözlərin ayrılıq deyir , Bəs niyə sözlərin ayrılıq dadır ? Sənin yollarinda ayrılıq ,mənim Yollarımda qəza - qədər yaşayır .Mənim ürəyimdə sənin gözlərin , Sənin gözlərində kədər yaşayır . bu terefi gewweydi) Ey əzizim pəncərəyə bax gör nə eşidəcəksən çöldən? Bəllkə mənim qəlbimin sənin üçün necə döyündüyünü. Çünki yaxınlığındayam. Gözlərini yum bilirsən nə görəcəksən? Sonsuz məhəbbətimin sübutunu. İndi isə aç gözlərini ürəyinə toxun. Əgər tez-tez vurursa çox gözəl ki, sən də mənə aşiqsən. |
| _O_Gozler |
İsmarıc #3
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
LEA_94, men yazmamiwam ee ele bilersen men yazmiwam hardadi o mende.... -------------------- :). |
| Rain-Cool |
İsmarıc #4
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
Sən də məni mənim səni sevdiyim qədər sevdinmi? Cavabını heç vaxt bilməyəcəyim sualdır bu... ![]() Sənin üçün ‘qadağandır‘ dedilər. - Qadağalar əməl edilməməkçündür, dedim. ![]() Sənin üçün ‘imkansız‘ dedilər. - Əhəmiyyətli olan imkansızı bacarmaqdır, dedim. ![]() Sənin üçün ‘olmaz‘ dedilər. - Dünya da olmayacaq şey yox, dedim. ![]() Sənin üçün 'çətindir‘ dedilər. - Asan olsaydı dəyəri olmazdı, dedim. ![]() ‘Onda tapdığın nədir ki?‘ dedilər. - Hər kəsdə axtarıb tapa bilmədiyim, dedim. ![]() Sənin üçün ‘o nədir?‘ dedilər. - Həyatdakı gülən üzüm, dedim. ![]() ‘Ona necəb u qədər çox bağlandın?‘ dedilər. - Mən bağlanmadım, o "bağladı" dedim. ![]() ‘O da sənin kimi sevdimi?‘ dedilər. - Bax bu cavab verə bilmədiyim tək sual idi. ![]() ‘Əgər bunu bilmirsənsə uzaqlaş‘ dedilər. - Uzaqlaşası olsaydım sevməzdim, dedim. ![]() -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| AMIGO |
İsmarıc #5
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 18 Qeydiyyat tarixi: 16.05.2011 ICQ:-- |
Ay sevgilim,bu nə sirdir- heç özüm də anlamıram Sənə sevgim çoxaldıqca Sevgimizi qısqanıram. Qısqanıram gözlərini Qısqanıram sözlərini Külək öpsə saçlarını, Saçlarını qısqanıram.[/b [b]Günəş çıxıb, batanda da Şirin -şirin yatanda da Sənə əlim çatanda da Yenə səni qısqanıram Kipriyinə - gözlərini, Dodağına – sözlərini, Əlim tutsa əllərini- Əllərimi qısqanıram Qisqanclığım bir unmanmış Daha məndə can qalmamış Yanağına düşsə yagış- Yanağını qısqanıram Qısqanclıq başıma bəla Salıb məni haldan-hala Sevgimizi lap az qala Öz-özümə qısqanıram. mehv etdi qisqancliq her weyi.......( |
| Rain-Cool |
İsmarıc #6
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Lady İsmaric sayı: 185 Qeydiyyat tarixi: 26.03.2011 ICQ:-- |
Xeyanet bu gece qonağım oldu, Bu elvan dünyamın regleri soldu, Kederden qelbime göz yaşı doldu, Boğdum göz yaşımda mehebbetimi. ![]() Ayaqda saxladı meni intizar Xezana çevrildi sevdalı bahar. Kederden göz yaşım yağış tek yağar. Boğdum göz yaşımda mehebbetimi ![]() Üreyin yerine bağlandı bir daş, Ne düşmen tanıdım, ne de ki yoldaş Doluya çevrildi gözümdeki yaş, Boğdum göz yaşımda mehebbetimi. ![]() -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| _O_Gozler |
İsmarıc #7
|
![]() Əməkdar Forumçu
Sən məni təkliyin aldın əlindən, Təzədən təkliyə düçar eylədin. Özün kövrəkliyin... alıb əlindən, Özün kövrəkliyə düçar eylədin... Ömrümün, günümün bu qürub çağı, Ruhumda baharı göyərdə bildin. Könlümdə qaralan odu, ocağı, Təzədən yandırıb közərdə bildin. Təzədən açıldı qolum, qanadım, Təzədən od saldım sənin odundan. Hətta saçlarıma məhəl qoymadım, Hətta yaş həddi də çıxdı yadımdan. Qələmi, dəftəri qoydum bir yana, Az qala ilhamı yaddan çıxartdım. Səpdim günlərimi ayaqlarına, Adınla oyandım, adınla yatdım... Demə bu məhəbbət, demə bu sevgi, Ötəri hiss imiş, ötəri həvəs. Yox imiş təməli, yox imiş kökü, Dəyəri bir qara qəpiyə dəyməz. Özün bu sevdaya sövq etdin məni, Sonra öz əlinlə özün dağıtdın, Özün hicrana öyrətdin məni, Özün bu kitabı açdın, bağladın. Özün də axırda dandın sözünü, O andlar, amanlar de, harda qaldı? Sən gəldin, yollardan çəkdim gözümü, Sən getdin, gözlərim yollarda qaldı... Yenə də tuş oldum qəmə əzizim, Soldu bağçalarım, soldu bağlarım. Tənhalıq ölümmüş demə, əzizim, Mən necə yaşayım ölü günləri?! -------------------- :). |
| YOLA_DEVAM |
İsmarıc #8
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Qonaq İsmaric sayı: 0 Qeydiyyat tarixi: 1.01.1970 ICQ:-- |
adeten seir oxumaga ustunluk vermirem sevgi haqqinda mahnilara qulaq asmaq mencun daha xos olur qulaq asandada mahninin seirini yazib oxuyuram buda olur menim ucun seir )) Nələr gördüm bu həyatda Arzuların ah qarada Biraz acı bir az şirin Arzularda dilim-dilim Bir az yorğun bir az durğun Sevdanın yoluna düşdüm Özümü mən axtaranda Bu yolda səninlə görüşdüm Sevdanın yollarında Hər gün sən ol yanımda Heç kimsə yox ağlımda Təkcə sən ol yanımda |
| Rain-Cool |
İsmarıc #9
|
![]() Super Aktiv
Hər şey var həyatımda bir sən yoxsan.. Sən yosansa demək heçnə yoxdu həyatımda.. ![]() Gözlərinin nuru yoxdu gözümdə ki, parıldasın gözlərim.. İsti əllərin yoxdu əlimdə, pöhrələnsin ürəyim.. ![]() Ətir qoxulu qoxun yoxdu yatağımda, sevinsin bu könlüm.. Gül tək gözəl saçların dəymir üzümə ki, uzasın bu ömrüm.. ![]() Mənə olan məhəbbətin indi çox uzaqlardadı.. Könlümdəki hisslərim sanki hələ yatmaqdadı.. ![]() Sahil-sahil gəzirəm, mən hər gün hər saat.. Bilirəm sevirsən səndə məni hər zaman.. ![]() Körpə uşaq tək sevinərəm səni bir görsəm.. Tutaram əllərindən yanağından bir öpsəm.. ![]() Mahir bir usta tək sarılarm mən sənə.. Çünki sevginlə həyat verdin sən mənə.. ![]() Həmin o gün çatdığında unudaram hər şeyi.. Sonunadək sevərəm bəxş edərəm sevgimi.. ![]() Qay Rəbbim bütün sevənləri qovuşdursun dünyada.. Mən ölərəm yaşamaram səni itirsəm həyatda. -------------------- Bir qadını heç vaxt ağlatma, ağladarkən diqqətli ol! ALLAH (c.c) göz yaşlarını görür və sayır! Qadın Kişinin qabırğasından yaradıldı. Ayağından yaradılmadı, əzilməsin deyə. Başından yaradılmadı, üstün olmasın deyə. Amma qolların çox yaxınlığından yaradıldı, daim qorunsun deyə. Qəlbimizin hizasından (yanından) yaradıldı, DAİM SEVİLSİN DEYƏ...!! |
| Droplet |
İsmarıc #10
|
![]() Gold User
Reputasiya: 7 ![]() Qrupu: Elite İsmaric sayı: 313 Qeydiyyat tarixi: 14.08.2009 ICQ:-- |
Не тратьте жизнь свою на тех, кто вас не ценит, На тех, кто вас не любит и не ждёт, На тех, кто без сомнений вам изменит, Кто вдруг пойдёт на "новый поворот". …Не тратьте слёз своих на тех, кто их не видит, На тех, кому вы просто не нужны, На тех, кто, извинившись, вновь обидит, Кто видит жизнь с обратной стороны. Не тратьте сил своих на тех, кто вам не нужен, На пыль в глаза и благородный понт, На тех, кто дикой ревностью простужен, На тех, кто без ума в себя влюблён. Не тратьте слов своих на тех, кто их не слышит, На мелочь, не достойную обид, На тех, кто рядом с вами ровно дышит, Чьё сердце вашей болью не болит. Не тратьте жизнь свою, она не бесконечна, Цените каждый вдох, момент и час, Ведь в этом мире, пусть не безупречном, Есть тот, кто молит небо лишь о вас! -------------------- |
![]() |