![]() |
| Sagokolik |
İsmarıc #1
|
| Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
Öləcək Olsanız Yuxardakı Userə Nəyinizi Miras Verərdiniz? -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| Namik1981 |
İsmarıc #2
|
![]() Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 4 Qeydiyyat tarixi: 2.09.2011 ICQ:-- |
her halda teze geyimlerimi toya almisham geymek qismet olmasa ona vererdim -------------------- Mən ölsəydim o bəlkə ağlayardı, amma o ağlasaydı . . .mən ölərdim . . . |
| Shadow |
İsmarıc #3
|
![]() Super Aktiv
Reputasiya: 4 ![]() Qrupu: Gold User İsmaric sayı: 229 Qeydiyyat tarixi: 12.04.2009 ICQ:-- |
günahlarımı :)) -------------------- Don't try to fix me, I'm not broken! |
| Sagokolik |
İsmarıc #4
|
| Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 1 ![]() Qrupu: Silver User İsmaric sayı: 281 Qeydiyyat tarixi: 7.04.2009 ICQ:-- |
komputerimi,,,eseblewende vurmaqcun -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| _O_Gozler |
İsmarıc #5
|
![]() Əməkdar Forumçu
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: Aktiv User İsmaric sayı: 440 Qeydiyyat tarixi: 26.02.2011 ICQ:-- |
Nikimi::)) -------------------- :). |
| Sagokolik |
İsmarıc #6
|
| Əməkdar Forumçu
_O_Gozler, nikin xowuma gelmediyicun istemirem,,,yenede saqol sagonun mende olan replerini -------------------- Sensiz benlik yokluk demek |
| Dj Ceka MC |
İsmarıc #7
|
| Forumda Yeni
Reputasiya: 0 ![]() Qrupu: User İsmaric sayı: 15 Qeydiyyat tarixi: 5.03.2012 ICQ:-- |
Mirasım yoxdur! Olsaydı bəlkə verərdim,bəlkə də yox! |
![]() |